Automatische palletwisselaar

“LTS”

Dit Automatische palletwisselaar is een van de meest compacte palletwisselaars ter wereld en kan tot 100 pallets per uur verwerken. Het is een volautomatisch systeem dat kan worden uitgerust met rollenbanen, slipsheetdispenser, palletstapelaars, foliesnijstation, lastcentreerinrichting en vele andere geavanceerde oplossingen.

Deze automatische palletwisselaar kan tot 100 pallets per uur verwerken.

Ontdek deze oplossing die een zeer snelle palletoverdracht mogelijk maakt dankzij de L.T.S. systeem (Load Transfer-systeem). Het systeem omvat twee palletstapelaars.

Deze oplossing maakt deel uit van de familie van palletwisselaars.

Zowel de palletstapelaar als de palletdispenser hebben een capaciteit van 20 pallets. De koppelingen tussen machines worden gemaakt door een pendel bewegende structuur die in twee richtingen loopt. Hieronder beschrijven we de logistieke systeemsequenties die nodig zijn om een ​​lading dozen/dozen van het ene type pallet naar het andere over te brengen.

Het Toppy‘-systeem is uitgerust met een automatisch pneumatisch centreersysteem, de tweezijdige platen compleet met mousse houden het product dat al gecentreerd is op de originele pallet voorzichtig vast (stabiliseren het) waardoor een veilige en gecontroleerde palletwissel mogelijk is.

Dankzij het centreersysteem blijft de inslag en uitslag van het product op de pallet behouden tijdens de palletvervanging.

Als u een draagbare oplossing wenst, ontdek dan onze mobiele palletwisselaar “Falcon Wings”, onze nieuwe gepatenteerde palletwisselaar.