Automatische palletkantelaar

“L-Shape APS”

Automatische palletkeerder van Toppy maakt het mogelijk om tot wel 100 pallets per uur te wisselen. Het is een unieke combinatie van palletoverslagsystemen met palletkantelaar om het proces volledig te automatiseren.

De operators hoeven de pallets niet handmatig te wisselen. Het wisselen van pallets en het overzetten van nieuw geladen pallets is volledig geautomatiseerd.

Deze oplossing is onderdeel van de palletkeerder familie.

Uw magazijnactiviteiten zullen een hogere productiviteit bereiken met de capaciteit om 100 pallets per uur te verwerken.

Deze innovatieve Toppy “L-Shape APS” is ontworpen om pallets te hanteren zonder enige vorm van schade aan de producten te veroorzaken.

Deze inline systemen zijn ook geïntegreerd met robots voor het stapelen of ontstapelen van de pallets. De palletkantelaar kan overal tussen 90° en 130° worden gekanteld, afhankelijk van de producten die op de pallets worden geladen.

Het inline-systeem vereist een goed aangewezen ruimte in uw magazijn voor het wisselen van pallets. Als uw magazijn ruimtegebrek heeft, is een draagbare palletomvormer wellicht de juiste keuze voor uw bedrijf.