Stationaire “The Side Mover”

Als je pallets moet wisselen zonder producten om te gooien, is dit een van de snelste en compacte stationaire maschine in het assortiment van Toppy. Hij tilt en verplaatst uw lading op een zeer veilige manier van de ene pallet naar de andere.

Stationaire palletwisselaar

Beschrijving mobiele palletwisselaar

Deze oplossing maakt deel uit van de palletwisselaarfamilie.

Falcon Wings verschilt van palletomvormers omdat het een mobiele palletwisselaar elektrisch aangedreven trolley is met een maximale capaciteit van 1.500 kg. Hij wordt bediend door stuurknuppelbedieningen en gevoed door een gelbatterij. Het is een uiterst veelzijdige en compacte mobiele palletwisselaar waarmee pallets kunnen worden vervangen in zeer kleine ruimtes, zonder dat er een speciale ruimte voor nodig is

 Batterijen en smart optioneel

De mobiele palletwisselaar is uitgerust met de nieuwste generatie gelbatterijen. Om ervoor te zorgen dat “Falcon Wings” een non-stop werkingscyclus heeft, bieden we bovendien de optionele “roll-on / roll-off” om de batterijen snel te kunnen vervangen.

 Het alternatief van de mobiele palletwisselaar

Als u het wisselen van pallets volledig wilt automatiseren of een consistente productiestroom wilt beheren, ontdek dan onze pallettransfersystemen!

Cyclusbeschrijving

Het werkingsprincipe van een stationaire palletwisselaar is eenvoudig. De machine is ontworpen om de ladingen veilig van de originele pallets te tillen en vervolgens naar de nieuwe pallet aan de zijkant te verplaatsen.

De zijplatforms oefenen subtiele zijdelingse druk uit die net genoeg is om de ladingen van de originele pallets te klemmen en op te tillen. De gehele lading wordt dan naar de kant verplaatst, waar een nieuwe pallet klaar staat om de lading op te nemen.

Vermindering van het personeelsbestand

Het werk van de operator is niet intensief. Hij hoeft er alleen maar voor te zorgen dat de geladen pallets op de machine worden geplaatst (via een vorkheftruck) en dat de nieuwe pallets worden geplaatst om de ladingen op te nemen.

Aangezien deze paletwisselaar voor briefpapier werkt met de zij-aan-zij bewegingstechniek, is het niet nodig om de ladingen om te keren. Het helpt bij het verhogen van de snelheid van het wisselen van pallets. De druk kan handmatig worden aangepast of met de drukkiezeroptie.

Bij Toppy bieden we ook de draagbare versie van deze palletwisselaar aan. Het is ideaal voor laadeenheden waar er geen aangewezen plekken zijn voor het wisselen van pallets.

Als u op zoek bent naar een hogere efficiëntie in het bereik van 100 palletwissels per uur, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over volautomatische palletwisselsystemen. Ons doel is om de beste oplossingen te bieden volgens de aangepaste behoeften van uw bedrijf.

Of wil je een automatische oplossing?

We ontwerpen ook op maat gemaakte volautomatische palletwisselsystemen die tot 100 pallets per uur kunnen verwerken.