Mobiele Palletwisselaar

“The Falcon Wings”

“Falcon Wings” is de meest gevraagde mobiele palletwisselaar dankzij het vermogen om de meest onstabiele, kwetsbare en niet-kiepvaste producten in alle veiligheid te hanteren. Hij is uitgerust met twee uitschuifbare bladen die de last ondersteunen tijdens het optillen.

pallet-exchanger-Falcon-wings-400px

Beschrijving mobiele palletwisselaar

Deze oplossing maakt deel uit van de palletwisselaarfamilie.

Falcon Wings verschilt van pallekantelaar omdat het en mobiele palletwisselaar elektrisch aangedreven trolley is met een maximale capaciteit van 1.500 kg. Hij wordt bediend door stuurknuppelbedieningen en gevoed door een gelbatterij. Het is een uiterst veelzijdige en compacte mobiele palletwisselaar waarmee pallets kunnen worden vervangen in zeer kleine ruimtes, zonder dat er een speciale ruimte voor nodig is

 Batterijen en smart optioneel

De mobiele palletwisselaar is uitgerust met de nieuwste generatie gelbatterijen. Om ervoor te zorgen dat “Falcon Wings” een non-stop werkingscyclus heeft, bieden we bovendien de optionele “roll-on / roll-off” om de batterijen snel te kunnen vervangen.

 Het alternatief van de mobiele palletwisselaar

Als u het wisselen van pallets volledig wilt automatiseren of een consistente productiestroom wilt beheren, ontdek dan onze pallettransfersystemen!

Cyclusbeschrijving

De operatie begint wanneer de mobiele palletwisselaar de twee vorken onder de pallet schuift. Vervolgens blokkeren twee beklede klemmen het product zijdelings en tillen / scheiden het van de pallet. Het product, dat op dit moment is vergrendeld, wordt iets opgetild zodat de twee bladen (Falcon Wings) zich tussen de basis van het product en de pallet kunnen uitstrekken, voor een stevige ondersteuning tijdens het tillen. Wanneer het product vervolgens stevig is vergrendeld, transporteert de mobiele palletwisselaar “Falcon Wings” het en lost de lading op de nieuwe pallet. De operatie eindigt wanneer de gevoerde klemmen en de steunmessen zich terugtrekken in de uitgangspositie.

Deze mobiele palletwisselaar kan breekbare producten aan, die niet kunnen worden gedraaid of gekanteld. Het is ook bestand tegen een maximaal gewicht van 2.000 Kg. Tijdens de palletwisseling wordt het product in alle veiligheid geklemd en opgetild. De druk die op de last wordt uitgeoefend is zeer delicaat vanwege de mogelijkheid van directe aanpassing via een manometer of een drukkiezer die vooraf is ingesteld op vier standen. Toppy.

Mobiele Palletwisselaar
Mobiele Palletwisselaar tassen