Freezer Spacers Systeem

“De L-Shape Splitter”

Dit is een Freezer Spacers Systeem (inbrengen en verwijderen). Uw operator kan Freezer Spacers gemakkelijk hanteren dankzij onze nieuwe technologie van “freezer spacer dividers”.

palletkantelaar voor de koelketenindustrie

Beschrijving

Het is een vast station voor het plaatsen en verwijderen van Freezer Spacers en om het verwijderen of plaatsen van pallets te vergemakkelijken.

“L-Shape Splitter” kan worden gebruikt met vele soorten producten met een gewicht van 1.500 kg. met een maximale hoogte tot 2.000 mm.

Als u het wisselen van pallets volledig wilt automatiseren of een consistente productiestroom wilt beheren, bekijk dan onze pallettransfersystemen!

Cyclus beschrijving

De werking van het  Toppy Freezer Spacers-systeem vindt plaats door de lading 90° of 100° te kantelen.

Het vervangen van de pallets gebeurt namelijk dankzij de operator die de lading vervoert met de transpallet of de vorkheftruck op het onderste platform.

Door een bedieningspaneel te gebruiken, beslist de operator om te starten: het bovenste platform stopt het product om de lading 90° of 100° te laten kantelen.

Wanneer de lading zijwaarts kantelt, verbreedt de operator de bovenste compactor om het product van de pallet te scheiden, of plastic Freezer Spacers, verwijderbaar door de operator.

Vervolgens plaatst de operator de nieuwe pallet of Freezer Spacers, sluit de pers en zet het systeem terug in de beginpositie.

Het product staat nu op de nieuwe pallet klaar om opgehaald te worden.