Palletkeerder

Palletkeerder zijn handig voor bedrijven die pallets moeten verwisselen, een kapotte pallet moeten vervangen of goederen veilig uit een zending moeten halen.

Waarom zou u een palletkeerder nodig hebben?

Zo gebruiken veel bedrijven intern een bepaald type pallet en versturen ze zendingen op een andere, eenvoudige pallet. Soms gaat er in een industriële omgeving een pallet kapot. Wat dan?

Handmatig alle dozen van een kapotte pallet halen en een nieuwe pallet ompakken is tijdrovend.

Aangedreven palletkeerder is ook essentieel voor het plaatsen en verwijderen freezer spacer.

 Als je enige ervaring hebt met werken in een industrieel diepvriesmagazijn, zijn er waarschijnlijk momenten geweest waarop freezer spacers en pallets moeten worden geruild.

Kies uit mobiele, vaste of volautomatische versie

Palletkeerder (Bestsellers wereldwijd)

Palletkeerder maakt het wisselen van pallets een fluitje van een cent.

Deze waardevolle magazijnhulpmiddelen helpen werknemers de productiviteit te verhogen en flexibele oplossingen te bieden aan bedrijven die grote zendingen verwerken. Ontdek een van onze bestsellers in V-Shape:

Ons belangrijkste doel is om uw efficiëntie, veiligheid en automatiseringsniveau te verbeteren. Om dat te doen, ontwerpen we voortdurend nieuwe palletkeerder-oplossingen.

Heeft u een palletkeerder nodig om ladingen goed te positioneren? Toppy heeft een ruime keuze aan palletkeerders. Lees verder om meer over hen te weten te komen.We zullen het hebben over laadvermogen, veiligheidsvoorzieningen, enz.

Als u meer wilt weten over een bepaalde palletkeerder, neem dan contact op met ons toegewijde verkoopteam voor meer informatie.

De snelste palletkeerder
De originele palettenkerder

Toppy’s Palletkeerder

Of u nu een palletkeerder nodig heeft, Toppy heeft meer dan 50 verschillende modellen die de productiviteit verhogen en de veiligheidsnormen verhogen.

Bovenal is Toppy’ palletkeerder in staat om alle kantelbare ladingen in uw magazijn aan te pakken. Vraag een offerte aan en ontdek waarom wij wereldleider zijn op het gebied van palletkeerder.

Onze gepatenteerde oplossingen verhogen de productiviteit, veiligheid en efficiëntie van werknemers.