Stationaire palletkantelaar

“The Game Changer”

Deze stationaire palletkantelaar is de ultieme evolutie van standaard palletkantelaar die zijn ontworpen. Het is uitgerust met twee automatische palletstapelaars, die tot 50 pallets per uur kunnen verwerken in een zeer kleine ruimte.

pallerkantelaar the game changer

Beschrijving stationaire palletkantelaar

Deze machine maakt deel uit van de familie palletkantelaar.

Deze stationaire palletkantelaar kan lasten aan tot 1.500 kg met een maximale hoogte van 2.000 mm.

Dit model onderscheidt zich van de andere omdat het palletwisselsysteem uiterst innovatief en snel is, waardoor er tot 50 pallets/uur mogelijk zijn.

De stationaire Toppy palletkantelaar “Game Changer” is beschikbaar in de handmatige versie, bediend door een knoppenpaneel, of in de automatische versie, bediend door PLC. Deze stationaire palletkeerder is geschikt voor diverse industriële sectoren zoals de farmacie, voedingsmiddelen, dranken, cosmetica, keramiek, etc.

Als uw product niet kan worden gekanteld, bekijk dan onze palletwisselaars!

Cyclusbeschrijving stationaire palletkantelaar

Het wisselen van pallets begint door de lading met een vorkheftruck op de bodem van het platform van de machine te plaatsen. De operator gebruikt een drukknopbedieningspaneel dat de automatische palletwisselcyclus start. Deze stationaire palletkantelaar garandeert tot 50 pallets x uur.

Nadat de lading met een vorkheftruck op de bodem van het platform van de machine is geplaatst, plaatst de bediener de nieuwe pallet op de machine waarop de lading wordt overgebracht. Vervolgens gebruikt de operator een drukknopbedieningspaneel dat het bovenste platform bedient om de producten veilig vast te houden. De machine begint dan 120° te draaien om de lading op zijn kop te hebben. Eenmaal in deze positie zakt het platform dan iets naar beneden zodat de lading en de pallet nu gescheiden zijn. Door de scheiding van de lading en de originele pallet kan de nieuwe pallet in de positie van de oude schuiven.

Veelzijdige modus

Met sommige ladingen, zoals dozen, is deze stationaire palletkantelaar in staat om pallets uit te wisselen zonder deze 120° te draaien of om te keren, waardoor hij extreem sneller is. Het scheiden van de pallet vindt plaats door de nieuwe pallet in de positie van de oude te schuiven.