Palletkeerder

“L- Shape Silver”

Als u op zoek bent naar een apparaat dat in staat is om uw pallet snel en veilig te verwisselen, bekijk dan deze Palletkeerder! Ontdek ook de Freezer Spacers Removal System-versie.

palletkeerder l-shape silver

Beschrijving

Deze oplossing maakt deel uit van de palletkeerder-familie.

Met deze pallet flipper ziet u een aanzienlijke verhoging van de productiviteit van uw magazijn, logistiek bedrijf, productie-eenheid of opslageenheid.

Naast het wisselen van pallets, werkt het ook als een uitstekende oplossing voor het plaatsen of verwijderen van vriesafstandhouders tussen de palletladingen.

Met een hefvermogen tot 1.500 kg is deze machine ideaal voor plaatsen waar pallets met grote en volumineuze ladingen worden behandeld.

Cyclusbeschrijving

De  Toppy “L-shape Silver” pallet flipper maakt het voor uw bedrijf mogelijk om ongeveer 40 pallets per uur te verwerken.

Hoewel hij zware taken uitvoert, is deze machine gemakkelijk te gebruiken.

Een palletwagen of vorkheftruck kan worden gebruikt om de palletlading op het opstaande platform te plaatsen, dat zich op grondniveau bevindt. Hetzelfde werk wordt gedaan door de transportbanden op de automatische versies.

De operator drukt op de knop om het kantelen van de last te starten. De palletlading wordt 90° of 100° gekanteld met ondersteuning aan 2 zijden voor de producten.

Na het kantelen wordt de druk op de lading verminderd, waardoor het mogelijk is om de pallets te wisselen. De operator moet de palletwisseltaak handmatig uitvoeren.

Nadat het schakelen is voltooid, zal de operator de last terugbrengen naar de oorspronkelijke positie door op een knop op het paneel te drukken.

Dat is het. Nu is de lading op een nieuwe pallet klaar om geladen of gestapeld te worden.

Naast de pallethandlingoplossingen op onze productenpagina, bieden wij onze klanten ook maatwerkoplossingen. Ons verkoopteam is altijd bereid om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste oplossingen die perfect passen bij uw behoeften en budgetten. Neem vandaag nog contact met ons op!