Palletkantelaar (De klassieke)

“Enkele klem”

 Ontdek de klassieke machine oorspronkelijk ontworpen door Toppy. Deze palletkipper is nu leverbaar in de 2023 uitvoering, de geavanceerde kantelaar.

palletkeerder-met-zakken

Beschrijving van palletkantelaar

Deze machine maakt deel uit van de familie palletkantelaar.

Bekijk deze klassieke palletkantelaar met enkele klem. Deze palletkantelaar is ontworpen om de palletladingen snel te keren voor het wisselen van pallets, of voor het vervangen van de beschadigde producten onderaan de stapel. We bieden ook geavanceerde versies van deze machine. Vertel ons alstublieft over uw aangepaste vereisten. Wij bieden u graag binnen 24 uur de beste oplossingen met offertes.

Palletkeerdermachine van de beste kwaliteit

Toppy biedt een zeer duurzame palletkantelaar om u te helpen tijd en arbeid te besparen bij het hanteren van pallets. Met deze palletkantelmachine kunnen palletladingen snel en zonder de producten te beschadigen 180° worden gekanteld. Het kan lasten dragen met een afmeting van maximaal 2.000 mm, met een gewicht van 1.500 kg of minder.

Dit low-budget systeem is ontworpen met een enkel verplaatsbaar platform. Het is een ideale oplossing voor magazijnen met krappe ruimtes. Ook deze palletkipper bieden wij aan in 2 uitvoeringen, handbediend en automatisch. Het handmatige systeem kan worden bediend met behulp van de knoppen op het paneel. Aan de andere kant zou je kunnen gaan voor de automatische versie waarbij de tussenkomst van de operator niet nodig is.

palletkantelaar installeren

Ontdek ook onze volautomatische palletkantelaars

U kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie over geavanceerde palletoverslagsystemen. Ook hebben we bij Toppy tal van high-speed systemen opgezet met de capaciteit om zelfs 100 pallets in een uur te wisselen. Ons verkoopteam zal meer dan blij zijn om uw opslagbehoeften te bespreken en de beste oplossingen aan te bieden om aan uw vereisten en budgetten te voldoen.

Cyclusbeschrijving van palletkantelaar

De werkcyclus van deze palletkipper is vrij eenvoudig. In het handmatige systeem moet de operator de knoppen op het paneel gebruiken om de cycli uit te voeren.

 • Eerst wordt de palletlading met een vorkheftruck op de machine geplaatst;
 • Nu zal het beweegbare platform bovenaan naar binnen bewegen en de lading van bovenaf verder zekeren.
 • De gehele lading wordt dan 180° gekanteld, zodat de pallet boven de lading staat.
 • Het bewegende platform beweegt nu naar beneden om ruimte te creëren tussen de omgekeerde palletlading en het vaste platform.
 • Bij het wisselen van pallets zal de operator de originele pallet verwijderen en vervangen door een nieuwe.
 • In het geval dat de beschadigde producten van onderaf worden vervangen, zal de operator de kapotte verpakking verwijderen en vervangen door een nieuwe.
 • Nu gaat het beweegbare platform omhoog en zet het de lading vast.
 • De machine draait vervolgens de gehele lading 180° om de pallet in de dubbele positie te kantelen.
 • Dan scheidt het beweegbare platform ernaast zich van de lading.
 • Nu is de palletlading klaar om gestapeld of geladen te worden.
 • Voor minder stabiele producten kan de bediening worden beheerd door 90° te draaien.
 • Uw veiligheid is onze prioriteit

Bedrijven vertrouwen op Toppy omdat we de focus op beveiliging en veiligheid verliezen. Deze omvormer wordt geleverd met alle veiligheidsvoorzieningen om letselvrije werking te garanderen. Functies zoals veiligheidsfotocellen, metalen perimeterbeveiliging en heknetten die operators helpen te presteren zonder bang te hoeven zijn voor letsel. Praat vandaag nog met onze experts om alles te weten te komen over de veiligheidssystemen in onze palletconverters.

Wilt u een automatische oplossing?

Nous concvons également des systemen om de paletten te veranderen entièrement automatiques sur mesure capables de gérer jusqu’à 100 paletten par heure. 

https://www.youtube.com/watch?v=wfG8SU7H_ZM&t=31s