Automatische Palletmagazijn

Onze automatische palletmagazijn is zeer efficiënt in het distribueren van enkele pallets vanuit de stapel en is tevens in staat om lege pallets te stapelen. Wij raden automatische palletmagazijnen aan voor efficiënte automatisering en het bereiken van de hoogste systeemprestaties.

Afbeelding van een automatisch palletmagazijn in werking.

Toppy Holland’s automatische palletmagazijnen maken het gemakkelijk om enkele pallets te beheren, te transporteren en correct te positioneren bij het wisselen van pallets.

Verstelbare automatische palletmagazijnen maken het mogelijk om stapels pallets te stapelen die uniform zijn maar verschillende afmetingen hebben: dankzij de automatisering van de uitschuif- en inkrimpmogelijkheden kan de palletstapelaar die leeg is van de stapel pallets automatisch worden aangepast aan de grootte van de te stapelen pallet.

Toppy Holland palletstapelaars zijn ontworpen voor verschillende soorten pallets en kunnen worden uitgerust met een bufferstation om de opslagcapaciteit te vergroten.

Palletmagazijn zijn beschikbaar in een uitlaad-/inlaadversie van de palletstapel via een vorkheftruck/transpallet of direct beheerd door de lijn.

Een robuuste, schokbestendige metalen structuur maakt het mogelijk om een stapel van 15 pallets te hanteren, maar er zijn ook palletstapelaars beschikbaar met een grotere capaciteit.

Optionele palletdetectieapparaten waarschuwen de operator wanneer de bijna volle palletstapelaar moet worden geleegd of wanneer de pallets bijna op zijn.

De Toppy Holland palletmagazijn vereist geen specifiek onderhoud, omdat ze zijn uitgerust met eenvoudige mechanica in combinatie met een elektropneumatisch systeem. De compacte vorm zorgt voor een kleine ruimte-inname en een ergonomische laterale integratie met de logistieke lijn.

Ontvang advies van onze experts over de juiste automatische palletmagazijn met palletwisselaar.

Als u op zoek bent naar een palletwisselmachine, zullen onze experts u adviseren over de meest geschikte oplossing door te kiezen uit meer dan 50 modellen in ons assortiment.

Allereerst zullen we de meest geschikte oplossing identificeren op basis van uw product, het aantal pallets dat per dag moet worden gewisseld, de beschikbare ruimte en eventuele automatisering.